FC Mold Progress este o adevărată școală de fotbal pentru copii. Înființat în anul 2015, acest club are drept obiectiv şi scop declarat „identificarea şi valorificarea tinerelor talente în practicarea fotbalului de performanță. Şcoala își propune un sistem de antrenamente bazate pe cele mai noi metode, mijloace și tehnici, care au ca scop inițierea, familiarizarea şi practicarea fotbalului de performanța, de educare şi dezvoltare a unor laturi noi ale personalității.

Fiind preocupată de performanță, FC Mold Progress își propune colaborarea cu mai multe cluburi de tradiție din R.Moldova, Ukraina, Romania si Europa, participarea la competiții locale, naționale şi internaționale pentru copii şi juniori, experiența şi rezultatele din anii trecuți fiind un motiv în plus pentru o participare activă. În cadrul clubului nostru activează peste 250 de copii .

FC Mold Progress  își propune activitatea pe 2 terenuri bine amenajate cu iarba artificiala in Chisinau si or. Durlesti. Clubul este structurat pe diferite categorii de vârstă cuprinse între 2008 – 2016.