Gruparea Mold Progress si-a adjudecat medaliile de bronz in Liga Campionilor la minifotbal. Formatia din Durlesti, care este campioana Moldovei in exercitiu, s-a impus cu 2 la 0 in finala mica a turneului.
Dorin COCEBAN, ANTRENOR-JUCATOR “MOLD PROGRESS DURLESTI”: “Ma bucur ca am putut sa ne mobilizam in ultimul meci la maxim. Noi ne-am dorit acest lucru si am facut performanta atat pentru Mold Progress, cat si pentru Republica Moldova.”
Victor NEGARA, JUCATOR “MOLD PROGRESS DURLESTI: “Ne-am dorit o prestatie buna, sper ca asa si a fost. Totusi, voi spune sincer, noi voiam locul intai.”
Starea fizica i-a impiedicat pe jucatorii lui Mold Progress sa urce pe prima treapta de pe podium.
Dumitru MAGA, JUCATOR “MOLD PROGRESS DURLESTI”: “Noua ne-a lipsit putin forta fizica. Nu am fost chiar bine pregatiti.”
In finala mica, campioana Moldovei s-a intalnit cu o echipa din Bosnia si Hertegovina, pe care a invins-o cu 2 la 0. Un fundas advers a trimis balonul intre propriile buturi, iar Marin Stan a dublat avantajul echipei din Durlesti.
Asadar, Mold Progress s-a ales cu locul trei in Liga Campionilor din acest an, la minifotbal. Mai mult, echipa din Durlesti il are in lot pe golgheterul competitiei, Dumitru Maga, care a bifat sase goluri. Intre timp, celelalte doua formatii din Moldova, Volta si Ecolux, au fost eliminate in faza optimilor de finala.

Leave a comment